PUBLICITAT

Cardelús nota l'evolució en les sessions lliures a València

  • L'andorrà s'està preparant ?in situ' per a la carrera del 17 de novembre
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Cardelús, a boxes ahir en la segona sessió d'entrenaments a València. Foto: CARDELÚS RACING

Xavier Cardelús afrontarà la penúltima cita del Campionat d'Espanya de Velocitat Repsol de Moto3 que es disputarà el pròxim 17 de novembre al circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana i aquesta setmana ha volgut preparar-se allà mateix per a la carrera, amb dues jornades d'entrenaments.

L'objectiu era posar la moto a punt en qüestió de reglatges i familaritzar-se una mica més. Els resultats no podien ser millors per al pilot andorrà. Deia la setmana passada que buscava donar «un pas de qualitat» per tancar la temporada de la millor manera possible i la carrera està encara a més de dues setmanes, però els entrenaments d'ahir i dilluns van ser encoratjadors.

Cardelús va aturat el cronòmetre en la jornada d'ahir en un 1min 42,9s que millora en més de tres segons el registre que va fer al mateix traçat la temporada passada i que l'hauria situat entre els quinze primers classificats als entrenaments de la cursa que va tancar la passada edició del CEV Repsol.

Evidentment, després dels dos testos es va mostrar satisfet per aquests resultats: «El temps aconseguit és molt bo i demostra que hem fet molt bona feina al llarg d'aquest dos dies de treball perquè a més, no s'ha tractat d'una sola volta aïllada, sinó de tota una sèrie de voltes rodant en temps molt competitius. La conseqüència més directa de tot plegat és que estem em bones condicions per afrontar la penúltima prova del Campionat d'Espanya». Malgrat tot, Cardelús no vol caure en eufòries i baixar la guàrdia: «Això, però, no vol dir que no haguem de treballar amb la mateixa intensitat que ho hem fet fins ara i tampoc que les coses hagin de ser més fàcils d'aquí a dues setmanes. Caldrà plantejar aquesta cursa de la mateixa manera que hem fet al llarg de tota la temporada; amb la màxima humilitat, esforç i compromís».

La setmana que ve, Cardelús i el seu equip es traslladaran a Jerez per entrenar al circuit andalús, dimarts i dimecres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT