PUBLICITAT

Peñarroya: «Ja no seré més repetitiu»

  • La derrota contra el Breogan dóna la raó al discurs del tècnic, que sempre dedica discursos de l'estil Guardiola
I.M.
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

Joan Peñarroya és un entrenador caut. D'aquells que sempre tenen un discurs fix, passi el que passi. De fet, aquest rotatiu li va dedicar un reportatge l'any passat durant el primer any del club andorrà a l‘Adecco Or sota el títol de El Guardiola del River.

Sempre, i sobretot després de les victòries com la de la setmana passada per 56-109, el tècnic del conjunt andorrà no para de recordar: «Qualsevol rival ens pot guanyar si ens relaxem». Aquest any no para d'insistir en què tothom parla de Burgos i River MoraBanc, però que hi ha d'altres com Melilla, Palència o Lugo amb pressupostos similars i grans plantilles.

Divendres en la derrota a casa davant precisament el Breogán Lugo, totes les Guardiolades que sempre està recordant li van donar la raó. Així se li va qüestionar ahir en roda de premsa i la seva resposta, amb certes dosis d'ironia, no va tenir desaprofitament: «Ja no seré més repetitiu... Així és la lliga. Juguem a l'Adecco Or, no queden equips invictes i aquest cap de setmana hem pogut veure situacions normals com que el cocinas.com guanya a Burgos una setmana després de perdre nosaltres de 53 punts».

Sobre la derrota amb el Breogán, Peñarroya va ser lleugerament crític en indicar que després d'arribar a guanyar per 16 punts «aquell partit no se'ns havia d'escapar mai» però que després de tot no caldrà fer més teràpia que la necessària: «Cada setmana l'hem de fer. Estem tocats, però no per la derrota, sinó per la forma. Vam caure en un ritme de joc que no ens convenia i ara hem d'aprendre a ser capaços de guanyar fins i tot quan ens passa això».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT