PUBLICITAT

Lescano i el Marina Port Vell, tercers en RI-2

  • La pròxima competició de l'andorrà serà la Bahamas' Cup, a l'altra banda de l'Atlàntic
EL PERIÒDIC
PREMIÀ DE MAR

Periodic
El Marina Port Vell en una prova anterior Foto: EL PERIÒDIC

Marcel Lescano, tripulant del vaixell Marina Port Vell, va aconseguir la tercera posició en la categoria RI classe 2, en la quinzena edició de la Copa Ranc, prova puntuable per a la Copa Catalana que es va disputar el cap de setmana passat en aigües de Premià de Mar.

L'embarcació que capitaneja el català Toni Guiu va acabar empatat a punts amb el segon, el Corporacion Legal, en una cap de setmana atípic de molt bon temps però vents molt agressius amb una mitja de vint nusos. Dissabte el Marina Port Vell de l'andorrà va aconseguir la quarta posició en la primera prova i va guanyar la segona. Diumenge la lluita per estar en les posicions capdavanteres va ser més aferrissada i van aconseguir un tercer lloc, un quart i un cinquè però el Corporacion Legal es va endur el segon lloc del podi en aconseguir tres triomfs, per un de l'embarcació en la qual hi ha Lescano.

La pròxima competició de l'andorrà serà a l'altra banda de l'Atlàntic, en la Bahamas Cup, de tres dies i que començarà el pròxim 7 de novembre a Miami (Estats Units).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT