PUBLICITAT

Els Isards, a Letònia davant d'un difícil compromís europeu

  • Al Principat, avui el FC Andorra (16.00h) i el CV Andorra (18.00h) tenen dos partits importants
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Imatge del matx contra Israel de l'octubre de 2012 al Camp del Consell Foto: TONY LARA

La selecció de rugbi protagonitza el cap de setmana esportiu amb el seu desplaçament a Letònia, on juga avui a les 15.00h, tot i que els amants de l'esport tenen també bons ingredients al Principat. El FC Andorra rep el cuer a Aixovall, avui a les 16.00h, mentre que el CV Andorra farà el mateix a partir de les 19.00h al Poliesportiu davant del VP Madrid. I diumenge, la lliga de futbol. A Gal·les, la selecció absoluta de futbol sala disputa dos amistosos.

RUGBI

 Letònia, un dur rival per a la selecció

A partir de les 15.00h d’avui, els Isards disputen el que serà el seu cinquè partit de l’Europeu de la FIRA-AER. La cita és a Riga, on espera el combinat de Letònia que no és precisament el més fluix del grup. De fet, els letons són segons de la classificació amb 16 punts gràcies a tres victòries, mentre que el combinat que dirigeix el debutant Martinho en suma sis punts. La idea dels andorrans és fugir de l’última plaça que ocupa Sèrbia, amb els mateixos punts que els Isards però amb dos partits més. En el partit al Camp del Consell, Letònia es va imposar per 11-22, en un matx disputat el passat mes de març.

futbol

El FC Andorra rep el cuer Alpicat

El FC Andorra ha d’assumir avui el seu catxé davant de l’Alpicat, cuer de la classificació de la Primera Catalana. Els andorrans no poden deixar escapar els punts a casa en una competició en què s’estan mostrant irregulars, especialment fora del Principat. Així doncs, avui a les 16.00h a Aixovall s’ha de veure un FC Andorra dominador que faci honor a les dues victòries i dos empats que suma. Els catalans, per la seva part, només han empatat tres duels en set partits.

VÒLEI

El CV Andorra busca la primera victòria

Després de dues jornades amb sengles derrotes, el CV Andorra té la necessitat i l’obligació de sumar avui (19.00h, al Poliesportiu) la primera victòria de la temporada a la Superlliga. L’equip de Lluís Hillaire s’enfronta al VP Madrid que és, atenent a la classificació, un conjunt amb idèntica trajectòria, amb zero triomfs. La necessitat de tots dos equips pot fer que el matx sigui d’alta intensitat.

FUTBOL SALA

Doble cita per a la selecció a Gal·les

La selecció de futbol sala és a Gal·les, on avui i demà (18.30h)disputa dos partits amistosos. Gal·les serà un rival conegut, ja que aquests enfrontaments s’emmarquen en l’acord de col·laboració dels dos combinats per tal de mantenir l’activitat mentre no hi ha competició oficial.

FUTBOL

El derbi colomenc, demà a les 16.00h a Aixovall, és el més destacat de la jornada en Primera que es completa amb els duels Lusitans-Encamp (12.00h Alàs), Principat-Ordino (12.00h) i Inter-Sant Julià )18.00h). 

 

Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT