PUBLICITAT

Hillaire: «L'equip és molt millor del que hem fet fins ara»

  • Finalment el partit de dissabte contra el VP Madrid serà a les 19.00h
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Geni Da Silva, que aquest any ha tornat a les files del CV Andorra Foto: EL PERIÒDIC

El CV Andorra suma dues derrotes en dos partits de la Superlliga de vòlei, però la sensació és que la classificació no és justa amb el que pot aportar en la competició. Això és el que es pensa des del club, on es considera que la plantilla encara està en rodatge. «L'equip és molt millor del que hem fet fins ara», va dir ahir el tècnic Lluís Hillaire.

Amb la derrota contra el Cajasol (3-2) i l'última a casa contra l'Illa Grau (0-3), el CV Andorra és 8è de la classificació amb un punt, el mateix que suma el seu pròxim rival, el VP Madrid. Tots dos lluitaran per diferenciar-se el pròxim dissabte a les 19.00 hores –el CV Andorra va demanar als madrilenys un canvi d'horari per la coincidència amb el Barça-Madrid de futbol, però el VP Madrid s'hi ha negat perquè en el mateix viatge anirà l'equip femení cap a Barcelona–, i Hillaire confia en «redreçar el rumb» tant en aquest enfrontament com en el següent, quan l'equip viatjarà a Vigo, que és el cuer amb tres partits jugats i tres perduts. «Guanyant els pròxims partits, la confiança tornarà», va assegurar el tècnic, que va destacar el fet que els dos primers rivals havien estat dels «directes».

Segons Hillaire, el més positiu del l'actual CV Andorra és que, tot i ser un grup gairebé nou, hi ha «un ambient molt bo malgrat les derrotes». Segons l'entrenador els problemes en els partits són conseqüència dels «dubtes per la manca de preparació» en una pretemporada que ha estat un any més molt curta perquè l'equip es va acabar de tancar tard.

Per al tècnic, el pitjor del funcionament de l'equip és que hi ha massa irregularitat. «L'estabilitat és el nostre problema, no podem bloquejar molt bé i tres o quatre pilotes després, desaparèixer». En tot cas, Hillaire considera que la plantilla «pot fer moltíssimes coses» aquest any. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT