PUBLICITAT

Els Isards viatgen a Letònia disposats a tot

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El retorn de la competició de l'European Nations Cup de la FIRA-AER arriba en un moment en què obliga el VPC Andorra, que nodreix la selecció, a aturar-se quan millor rugbi estava fent. Amb tot, el grup gairebé és el mateix que els dels Isards, i així s'espera que el combinat nacional faci un bon paper en el seu enfrontament a Riga contra Letònia.

El problema serà que els letons són segons de la classificació de l'ENC 2B, amb tres victòries de cinc enfrontaments, i el concurs andorrà serà difícil. Amb tot, la il·lusió i motivació serà la força tricolor, especialment perquè amb el nou seleccionador, Antoine Martinho, es volen oblidar els fantasmes de l'anterior tècnic del que mai res s'ha sabut després del seu adéu.

Martinho ha fet una primera llista de preseleccionats en què destaca la novetat de Giorgi Rekhviashvili, a més del dubte que existeix amb Aurélien Casse, que té molèsties i podria deixar el seu lloc a Javi Vicente. El duel a Riga serà una prova de foc per a un sistema que se semblarà al que utilitza Dídac Martínez al VPC Andorra. Si les coses funcionen, millor no tocar-les.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT