PUBLICITAT

L'ampliació de capital de Sabors i Aromes puja a 311.400 euros

  • Es posaran a la venda 1.038 accions a 300 euros cadascuna
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

L'ampliació de capital de Sabors i Aromes ascendeix a 311.400 euros, després de decidir posar a la venda 1.038 accions a 300 euros cadascuna, tal com va explicar el membre de la cooperativa Joan Armengol. A priori, el centenar de socis de la cooperativa tindran preferència en la compra de les accions, però també es posaran a la venda per al públic. D'altra banda, el gerent de la cooperativa Sabors i Aromes, Víctor Reolid, va explicar que el 14 de novembre hi haurà una nova reunió per veure com evoluciona l'interès en la compra.

Reolid, va reconèixer a l'ANA que «hi ha una part nostra de pedagogia, que hem de transmetre als socis que el projecte tirarà endavant i que hi han de confiar».

D'altra banda, l'anunci del ministre d'Economia i Territori, Jordi Alcobé, que es destinaran 150.000 euros a l'ajuda als productes agrícoles autòctons, ha estat ben rebut a la cooperativa. Reolid va afirmar que «esperem que ens en puguem beneficiar» i que «estarem atents i presentarem el projecte més sòlid que puguem».

L'anunci d'Alcobé es va fer dilluns durant la visita a les instal·lacions de la Cooperativa Sabors i Aromes d'Andorra. Allà va remarcar que aquesta cooperativa podria ser una de les iniciatives que s'acollís a l'ajuda econòmica, que serà «un complement a l'agricultura i una ajuda directa als productors». Alcobé ha informar que, per tal d'acollir-s'hi, qualsevol productor «haurà de presentar un plec de bases en què expliqui quin és el seu producte», i si s'escau, es podrà beneficiar de l'ajuda.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT