PUBLICITAT

El PS demana informació sobre traumatologia

  • González vol l'anàlisi fet per l'inspector francès Patrick Gohet
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Mariona González al Consell Genera Foto: TONY LARA

El Grup Parlamentari Socialdemòcrata ha tramitat una demanda d'informació en què sol·licita les guàrdies dels últims deu anys del servei de cirurgia ortopèdica i traumatologia del personal contractat pel SAAS, així com la càrrega horària per professional. D'altra banda, els socialdemòcrates també han demanat una còpia de l'anàlisi duta a terme en la missió d'inspecció sanitària i social que es fa dins del marc de cooperació França-Andorra.

El PS ha demanat aquesta informació després que es fessin públics els acomiadaments de dos traumatòlegs així com l'auditoria del departament de traumatologia. En aquest sentit, es va assenyalar ahir en un comunicat que el grup socialdemòcrata exigeix «més informació sobre qualsevol esdeveniment que pugui afectar la qualitat dels serveis sanitaris».

D'altra banda, la consellera socialdemòcrata, Mariona González, va presentar una altra demanda d'informació, en aquest cas, dirigida a la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS). González demana que se li faciliti una còpia de l'anàlisi duta a terme en la missió d'inspecció sanitària i social que es fa dins del marc de cooperació França-Andorra. La consellera també demana els resultats d'aquest reball presentats el 3 d'octubre per l'inspector francès Patrick Gohet, el qual va ser designat per l'Inspection Générale des Affaires Sociales (IGAS) per ajudar a implementar un sistema d'inspecció i control al sistema sanitari andorrà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT