PUBLICITAT

Signatura d'un conveni per a la recollida de telèfons mòbils

  • L'any passat es van reciclar un miler de dispositius i 800 carregadors
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Duró, Camp i Nadal durant la signatura del conveni, ahir. Foto: SFG

El ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp, va signar ahir l'acord per a la campanya de recollida de mòbils a la Fira d'Andorra la Vella amb el president de la Creu Roja Andorrana, Josep Duró, i el director d'Andorra Telecom, Jordi Nadal. Aquest acord formalitza l'acció de col·laboració iniciada a la fira de l'any passat i que va suposar la recollida de més de 1.000 mòbils i 800 carregadors. Es tracta d'una xifra és superior a la que es recicla anualment a tots els contenidors distribuïts al Principat.

Com a novetat respecte l'any passat, i a fi de promoure la reutilització, prop dels contenidors de recollida hi haurà uns voluntaris que demanaran a les persones que aporten els mòbils si estan d'acord amb el fet que aquests es puguin reutilitzar desprès de ser formatats. El Govern està en contacte amb diverses associacions del país que necessiten mòbils i que podran reutilitzar els dispositius recollits.

A més entre tots els que aportin telèfons es farà un sorteig a la Fira d'un smartphone, una farmaciola i un forfet d'esquí de temporada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT