PUBLICITAT

La llei sobre el matrimoni homosexual, prioritat pel PS

  • Si abans del març no hi ha una iniciativa legislativa,la proposaran ells, diu López
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Militants del PS, amb López al centre de la imatge, dissabte. Foto: ANA / E. O.

El Partit Socialdemòcrata va celebrar dissabte un comitè directiu, el qual va servir per determinar les prioritats de la formació per aquest curs polític. Segons va explicar el primer secretari de la formació, Pere López, els eixos prioritaris d'actuació són el benestar –treballar en les lleis de reforma de la CASS i d'atenció social–, les llibertats i drets de les persones –presentar iniciatives legislatives sobre el matrimoni homosexual, l'accés a la nacionalitat i la doble nacionalitat, entre d'altres–, i l'atur.

En relació al matrimoni homosexual, López va explicar que s'esperarà a que des de la comissió legislativa d'Interior es tiri endavant una proposta, ja que «sembla que hi ha consens per donar sortida a aquesta qüestió», i si abans de l'1 de març no hi ha una iniciativa legislativa damunt la taula, doncs la posarà el propi PS, informa l'ANA.

A més d'aquests, un altre treball prioritari serà el d'acostar la política a la ciutadania. En aquest sentit, van anunciar la seva presència a la Fira d'Andorra la Vella i d'altres esdeveniments similars.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT