El FC Andorra per dos punts en l'última jugada a Horta

BARCELONA

Al FC Andorra li van volar dos punts en l'última jugada del partit al camp de l'Horta. L'equip de Justo Ruiz va aconseguir un agredolç 2-2 contra un dels equips més en forma d'aquest inici de temporada, ja que va capgirar un 1-0 però en el minut 94 va rebre un gol que el va deixar amb un pam de nas tot i que el tècnic va lloar «el gran compromís» dels jugadors i el «partidàs» que van fer en defensa.

Els tricolors van optar per jugar al contraatac contra un dels equips més tècnics de la Primera Catalana, que malgrat avançar-se en el minut 25 arran d'un córner, no va poder que Leo empatés a la mitja hora aprofitant una gran centrada de Ludo per la dreta.

Amb l'1-1 es va arribar al descans i en la segona part l'Horta va arriscar més i l'Andorra, molt perillós a la contra, va posar-se per davant amb un cop de cap d'Ildefons Lima després d'una sèrie de rebuigs dins de l'àrea. Els locals van passar a penjar pilotes a l'àrea i quan passaven quatre minuts del temps reglamentari, en l'última jugada, van empatar.