PUBLICITAT

FitUp 2013: esports de tot tipus i per a tots els públics

  • Els Serradells acollirà la primera edició el pròxim 30 de novembre
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Pons ?esquerra? i Pelufo, en la presentació del FitUp als Serradells Foto: EL PERIÒDIC

El FitUp 2013 és una jornada de diverses activitats que estan destinades per a tots els públics amb l'objectiu de fomentar la pràctica d'esport per a tots els públics.

Per això ofereix un bon grapat d'activitats a escollir, com són el cycling, el cardio kick boxing, el karate, la dansa, el pàdel, la ioga aplicada a l'esport, el mètode pilates o el dancing. Es tracta d'una nova proposta que viurà la primera edició el pròxim 30 de novembre a les instal·lacions del Club Esportiu dels Serradells i que està pensada i dissenyada per a un públic heterogeni, tan d'hàbits esportius com d'edat.

Totes els professors tenen un reconeixement dins l'esport en qüestió, ja sigui al Principat o lluny de les nostres fronteres. Per exemple, hi haurà el el conseller d'Esports del comú d'Andorra la Vella, Marc Pons, com a professor de tennis infantil; el professor de karate serà Xavier Herver, director tècnic de la Federació –entre d'altres càrrecs–; l'argentina Paula Eyheraguibel, tercera a l'actual rànquing mundial que ha estat vuit vegades campiona del món; Fabian Cuenca, que és un dels presenters més importants dins el panorama del fitness espanyol i és el creador del cardio kick boxing system; o bé Xavi Martín, una referència del país veí dins el món del cyclin; i transicions i espirals amb un altre espanyol de renom en aquesta matèria com és Fran Esfera.

El FitUp no tindrà únicament una part pràctica. També hi haurà una àrea de formació amb classes d'assessorament professional per a gestors de centres esportius, recolzades en la gestió de diferents eines que ofereix internet a dia d'avui i en aprendre a fer un bon entrenament personal que sigui eficaç i que no suposi cap risc.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT