PUBLICITAT

Superlliga: El CV Andorra torna a casa vuit mesos després

  • Demà es tanca la Copa de curses de muntanya, i el VPC i el FC Andorra juguen fora
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Magallón dóna instruccions als seus companys, durant el matx del passat cap de setmana al Principat Foto: TONY LARA

Gran part de les cites del cap de setmana són diumenge, però avui és el plat fort, ja que el CV Andorra de la Superlliga de vòlei disputa el segon partit de la competició a casa, on torna després de vuit mesos sense jugar davant de l'afició andorrana. Diumenge, però, estarà la concentració d'esdeveniments: es tanca la Copa d'Andorra de curses de muntanya amb Prat Primer, torna la lliga, el FC Andorra i el VPC.

VÒLEI - L’il·lusionant CVA ha de sumar a casa

Disputada la primera jornada de la Superlliga, la màxima competició del vòlei espanyol, el CV Andorra ocupa la 9a posició d’entre els 11 equips que hi ha aquest any. Amb tot, això no vol dir res si s’analitza el primer matx que va jugar l’equip andorrà a la pista del Cajasol Juvasa fa una setmana. Aquella derrota per 3-2 va ser lluitadíssima i el potencial que va demostrar el conjunt de Lluís Hillaire, esperançador. Avui a les 18.00h, el Poliesportiu de la capital rebrà la segona jornada, amb el CV Andorra contra l’Illa Grau de Castelló. Des del club andorrà esperen la resposta del públic després de vuit mesos sense veure vòlei en directe a casa. Els castellonencs arriben a la cita després de vèncer 3-1 un dels forts de la categoria, l’Unicaja Almeria, i han donat un cop a la taula que el CV Andorra espera poder reduir amb el seu nou projecte. 

RAL·LI - Carchat, al ral·li de Sierra Morena

La temporada per a Joan Carchat ha estat plena de bons moments però d’altres que no han estat a l’atura de les expectatives. És per això que el jove pilot andorrà, que està acompanyat al costat del Renault Mégane N4 perl seu copilot Albert Garduño, lluiten per poder assolir la segona plaça del Grup N en el Campionat d’Espanya de ral·lis d’asfalt. Avui comença una de les darreres cites de la temporada, el Ral·li de Sierra Morena, una competició que segons el seu equip, s’adapta perfectament a les característiques del vehicle. El Megane N4 afrontarà en el ral·li cordovès un exigent recorregut, compost per cinc trams diferents als quals es donaran dues passades per totalitzar una mica més de 200 quilòmetres contra el crono. Avui es disputaran sis especials, completant-se l’itinerari de la prova amb les quatre restants el diumenge al matí.

FUTBOL SALA - El Sant Julià té a tir la zona alta de Tercera

El CE Sant Julià de futbol sala està en disposició de fer una bona temporada a la Tercera Divisió Nacional. Després de tres partits, el conjunt que dirigeix des de la banda Talin Puyaltó  suma quatre punts i ocupa la 6a posició del grup 2, amb una victòria, una derrota i un empat, l’últim assolit a casa contra el Salou FS en la passada jornada, disputada el 5 d’octubre al Centre Esportiu de Sant Julià, amb 3-3. Avui, a partir de les 18.00h, l’equip lauredià s’enfronta a la pista Municipal La Triola contra el Sant Sadurní FS, un equip que ocupa llocs de perill a la classificació, penúltim amb zero punts però amb un partit menys que la resta de clubs. Els catalans van perdre 5-6 a casa fa dues setmanes contra l’Hospitalet Bellsport B.

CURSES DE MUNTANYA - La Copa d’Andorra coneix els campions

La Copa d’Andorra de curses de muntanya finalitza demà amb la 14a edició del Cross Vertical Prat Primer. En la categoria masculina, el títol està en joc entre els dos germans Casal, Òscar i Marc. Lidera la classificació Marc amb 422 punts, pels 354 del seu germà. Tercer és Jordi Solé, amb 293. En dones, Maria Fargues és la dominadora amb 381 punts, mentre que segona és Sandra Almeida (316) i tercera Alba Xandri (180). L’última cita del calendari serà aquesta Vertical de Prat Primer que és un clàssic de la tardor: la sortida serà a les 9.30h. La recollida dels dorsals serà des de les 8.30h al pàrquing de l’Estadi Comunal d’Andorra la Vella, i la reunió informativa prèvia tindrà lloc al davant de la Borda Estevet. La cursa tindrà 1.235m de desnivell positiu. La inscripció era limitada a cent participants, però l’espectacle i la passió per la muntanya estaran molt presents per tancar una Copa d’Andorra 2013 que ha estat apassionant. 

FUTBOL - El FC Andorra torna, a casa de l’Horta

El FC Andorra torna a la competició. Serà demà al camp de l’Horta, a les 12.00h. Els andorrans, amb una jornada menys pels compromisos de la selecció, buscaran el triomf davant d’un dels forts de la categoria.

FUTBOL - Lliga Nacional: el líder contra el segon

Torna la Lliga. Demà les 16.00h a Aixovall, el líder Lusitans s’enfronta al segon de la taula, el Sant Julià. Abans, a les 12.00h, l’Encamp jugarà contra el Principat, i a la mateixa hora a Alàs, Inter Escaldes-UE Santa Coloma. A les 18.00h tanca la jornada el duel Ordino-FC Santa Coloma.

RUGBI - El VPC, al camp del Cazeres

A les 15.00h de demà, el VPC Andorra té un nou duel de Promoció contra l’US Cazeres. Els andorrans juguen lluny del Camp del Consell on fa set dies van empatar contra el Lavelanet. Abans, a les 13.30h, el segon equip jugarà el seu partit contra els francesos. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT