PUBLICITAT

Fira del bestiar i Porsches, cites de diumenge a Canillo

  • La jornada es completa amb unes portes obertes al Palau de Gel
EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
Jané, Alcobé i Palmitjavila, ahir durant la presentació Foto: ANA / M.T.

La Fira del Bestiar de Canillo, que tindrà lloc aquest diumenge 20 d'octubre, es desplaça a la zona dels entorns del Palau de Gel per promocionar la instal·lació i per disposar d'un emplaçament més cèntric. Així ho van explicar ahir el cònsol menor de Canillo, David Palmitjavila, juntament amb la consellera de Turisme, Meritxell Alcobé, i la coordinadora d'Agricultura i Turisme, Gisela Jané. La intenció del Comú és combinar la tradició de la fira –amb l'exposició de bestiar, les parades d'artesans i la mostra d'oficis antics– amb altres activitats que li donin modernitat, com ara la concentració de vehicles Porsche que tindrà lloc d'11 a 12 del matí. En total seran un centenars d'aquests vehicles de luxe exposats al llarg de la carretera.

Paral·lelament, també s'ha previst una jornada de portes obertes a la pista del Palau de Gel de les 11 a les 14 hores, per donar a conèixer l'activitat, la nova zona infantil i la tasca dels clubs d'hoquei i de patinatge sobre gel. També es reservarà un espai perquè el públic en general pugui patinar.

Menús de tardor / D'altra banda, des d'aquest dilluns, els restaurants de la parròquia ofereixen menús tradicionls de tardor a preus assequibles, una iniciativa que segons va manifestar a l'ANA la consellera de Turisme, Meritxell Alcobé, està tenint molt bona acollida i s'espera l'afluència més important de cara al cap de setmana.

El pressupost de la Fira, que s'ha ajustat lleugerament disminuint el nombre d'oficis antics, ascendeix a uns 14.000 euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT