PUBLICITAT

Carchat busca a Còrdova el subcampionat del grup N

  • Des de demà es disputa a Sierra Morena una nova cita de l'Espanyol
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Carchat i Garduño, dins del Mégane N4 Foto: EL PERIÒDIC

Torna la competició per a Joan Carchat i Albert Garduño amb el Renault Mégane N4. L'equip Renault Sport-Banco de Madrid té una nova cita aquest cap de setmana amb el Campionat d'Espanya de ral·lis d'asfalt. En aquesta ocasió serà a Còrdova, seu del 31è Ral·li Sierra Morena, una de les proves amb més tradició i única visita a Andalusia del certamen nacional de rallyes d'asfalt. Carchat busca el subcampionat en el grup N.

Els ràpids i tècnics trams del Sierra Morena es presenten com un magnífic terreny perquè l'andorrà Joan Carchat i el seu copilot Albert Garduño puguin explotar al màxim les qualitats del Mégane N4, un cotxe que les seves característiques de potència i velocitat s'adapten a la perfecció al tipus de terreny que s'hi trobaran. En tot cas, l'andorrà ha d'oblidar els entrebancs mecànics que ha estat trobant al llarg de la campanya, i les dificultats de pilotatge.

Per a la formació dirigida per Carlos Daurat el principal objectiu serà lluitar per la victòria en el grup N, categoria en la qual Carchat té opcions d'aconseguir el subcampionat amb el cotxe preparat per Puskas Racing. Segons la marca, aquest subcampionat seria un magnífic resultat perquè aquesta és la primera temporada de l'equip Renault Sport–Banco de Madrid en l'Espanyol.

Carchat-Garduño afrontaran un exigent recorregut, format per cinc trams diferents als quals es donaran dues passades per totalitzar una mica més de dos-cents quilòmetres contra el crono. El dissabte es disputaran sis especials, completant-se l'itinerari de la prova amb les quatre restants el diumenge al matí.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT