PUBLICITAT

AnyósPark també vol acompanyar el BC Andorra

I. M.
ANYOS

Periodic
Naudi -esquerra- i Aixàs, ahir, moments després de la signatura del conveni. Foto: ÀLEX LARA

La gran temporada 2012-2013 que va protagonitzar el Bàsquet Club Andorra en el primer any a l'Adecco Or va ser el millor reclam per als patrocinadors principals. Ara li plouen ofertes de tot arreu, cosa que demostra que els privats sí que volen apostar per l'esport, sempre i quan sigui rendible.

La setmana passada ja es va anunciar un acord important amb MoraBanc, que ha passat a ser espònsor principal juntament amb River i ahir es va presentar una altra empresa que vol acompanyar l'entitat que està de moda al país –en un acord per un any– i que per la magnífica imatge que transmet –tant a nivell esportiu com social– està en plena emergència i no para de créixer.

Es tracta d'AnyósPark, que estarà present en les equipacions i que a través de la seva filial, Urban Gym, gaudirà de sis llocs en la nova llotja darrere les cistelles que hi haurà al Poliesportiu. «Aquest projecte se l'estima tot el país i nosaltres volem aportar el nostre gra de sorra perquè aquest any sí, no podem deixar escapar l'ascens a l'ACB», va assegurar ahir el conseller delegat d'AnyósPark, Carles Naudi.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT