Andorra diu adéu a la fase rebent una altra golejada

• La selecció de Justo Ruíz encaixa un 0-7 contra l'amfitriona Eslovènia
BAKOVCI

La selecció sub-19 ?de blau? en el primer partit contra Suïssa. Foto: FAF

Ha estat, sense dubtes, una de les fases de classificació més dures per a la selecció nacional sub-21. El combinat que dirigeix Justo Ruiz dir adéu al Preeuropeu del 2015 encaixant una altra golejada, aquesta contra l'amfitrió Eslovènia. 0-7 dos dies després de caure pel mateix resultat davant Anglaterra i d'haver encaixat un 4-0 el passat divendres amb Suïssa. 18 gols en contra i cap a favor, un bagatge molt pobre malgrat l'entitat dels rivals.

Eslovènia arribava a la cita aferrant-se a una carambola difícil d'assolir: esperar una derrota d'Anglaterra i marcar el màxim de gols per guanyar en l'average al combinat britànic. Els petits pross, però, no van fallar i es van imposar a Suïssa per la mínima.

Eslovènia va començar a fer els deures ben d'hora, amb un gol de Crnigoj al minut 8 malgrat que Max Llovera i Claudi Bové havien provat fortuna amb xuts que va salvar el porter local. Això va esperonar encara més els balcànics, que van prosseguir en busca del segon gol, tot i que a mida que passaven els minuts s'anava refredant l'empenta. Poc abans del descans, però, Eslovènia es va distanciar fins el 3-0 (minuts 37 i 39) amb gols de Crnigoj i Gajic.

Aquest va ser un cop moral dur de digerir per als tricolors, que abans del quart d'hora de la segona part ja havia encaixat la maneta –Cringoj, que completava un hat-trick i Barisic. Zahovic va establir el 7-0 sent l'autor dels dos últims gols, als minuts 72 i 90, quan Andorra tenia ja les forces al límit.