PUBLICITAT

Continuar renovant per créixer

  • Baixinho i Xavi Vieira debuten amb una convocatòria amb l'absoluta i somien amb estrenar-se al camp
R.M.S.
BUDAPEST

Periodic
Foto: FAF / SILVIA CASALS

En uns temps en què la selecció passa per moments complicats a nivell de resultats, quan es va camí d'acabar una fase sense marcar ni tan sols un gol, les bones notícies arriben des de baix, en les constants, encara que a la llarga lenta, progressió de joves futbolistes que busquen el seu lloc en el combinat nacional. És el cas de Luis Pinto ‘Baixinho i Xavi Vieira. Tots dos fa temps que participen en les sessions d'entrenaments de Koldo Álvarez, però ara han entrat en la convocatòria. Tot sigui que, vist les baixes que té Andorra, tinguin algun minut aquest vespre a l'estadi Ferenc Puskas de la capital hongaresa.

Budapest serà recordada per Baixinho i Vieira per viatjar per primera vagada amb la tricolor. «Tenia esperances que em truquessin perquè al Monzón estic jugant i crec que estic bé», deia ahir Vieira (21 anys), germà de Márcio. «He jugat tres fases amb la sub-21 i tenia ganes d'anar amb l'absoluta», hi va afegir. Per la seva part, Baixinho, de 26 anys, assegura que ser a la selecció «és un premi». Fa set anys que el jugador del Lusitans és al Principat, i «mai pensava» quan va arribar des de Portugal que tindria una oportunitat amb la selecció absoluta andorrana. «Crec que estic preparat», hi afegeix Vieira, que considera que està en mans del seleccionador ser o no al terreny de joc contra Hongria, en el partit que tanca la fase del Premundial. «Si ell creu que estic preparat, sortiré i intentaré fer-ho el millor possible». Vieira té la possibilitat de jugar al camp amb el seu germà Márcio i amb el seu cunyat, Victor Hugo.

El ben cert és que els dos estan davant d'una oportunitat en la seva carrera futbolística. Són en mans de Koldo, que és qui porta la batuta d'una tricolor que va tenint cares noves. «És difícil entrar en aquest grup», diu Vieira. Tan de bo augmenti això el nivell.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT