PUBLICITAT

Peñarroya no vol eufòria: «Jugant així no guanyarem a la Rioja»

  • El tècnic del River MoraBanc es mostra crític amb el joc de l'equip malgrat el bon inici
IVÁN MOURE
ANDORRA LA VELLA

El River MoraBanc ha començat la lliga com un tir, amb dues victòries en dos partits i el del 83-58 del divendres passat al Poliesportiu contra el Peñas. Tothom respira eufòria amb la plantilla tan il·lusionant que hi ha... Menys Joan Peñarroya. Ell no vol eufòria perquè segons assegura: «No vull pensar coses que no toquen en la segona jornada». Obviament parla de l'etiqueta de favorit que se li ha otorgat al conjunt tricolor i que per al tècnic «ja els estar bé parlar d'un BC Andorra tremend», però de portes endins ell té clar que aquesta plantilla es pot esprémer molt més.

«Tinc la sensació de que estem encara en plena pretemporada. Ens falten moltes coses. De fet crec que cap equip està com voldria i nosaltres no som cap excepció». I sí, admet un bon inici de lliga però ressenya: «bo en resultats». En joc, ja és una altra història: «La gent està molt contenta però jo m'ho miro tot amb cautela perquè estem molt lluny del que volem fer. No estic gens content amb certes situacions de divendres i jugant així no guanyarem a la Rioja», va dir amb contundència.

Després de l'autocrítica, va citar alguns exemples: «Hem de millorar situacions en defensa, en el joc d'atac en estàtic, falta entesa i equilibri... Fins ara hem tingut la sort que els rivals no han estat encertats per castigar les nostres erades però el Rioja té gent que pot fer-nos mal...», va alertar. La feina, però, serà la de sempre: continuar millorant.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT