PUBLICITAT

Romania deixa seqüeles: Ayala, Pujol i Vales són baixa per a Hongria

  • ?Ilde' i Moisés tornen després de la sanció, i Baixinho i Xavi Vieira s'estrenen en una convocatòria
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Ayala disputa una pilota dividida amb Alexandru Bourceanu, en l'Andorra-Romania de divendres al Comunal Foto:TONY LARA

Les seqüeles del partit del divendres passat contra Romania no s'han quedat només en un 0-4. També van passar factura les targetes grogues, que obliguen a Ayala i Marc Pujol a perdre's el darrer duel del Premundial 2014, demà a Hongria. Un problema que s'agreuja perquè un altre fixe de l'onze titular com és Marc Vales, que va haver de ser substituït al minut 64, té dos trencaments petits, a l'adductor i els isquiotibials, i també és baixa obligada.

En la convocatòria facilitada ahir per Koldo Álvarez també destaquen respecte del darrer partit les absències per decisió tècnica de Jordi Rubio i sobretot de Sergi Moreno, que va tornar a ser titular després de més d'un any combinant la banqueta amb quedar-se fora de les llistes i ara ha caigut de la convocatòria. Lluny de pensar que es tracta d'un càstig, el seleccionador nacional va exposar motius merament esportius: «Simplement considerem que tenim altres jugadors que per les seves característiques poden aportar el que volem per a Hongria».

DOS DEBUTANTS EN LA LLISTA / Els efectius que lluiten amb Moreno per fer-se un forat a la banda esquerra de la línia de tres i que estan entre els 18 escollits per demà són Edu Peppe, Víctor Hugo, Ivan Lorenzo i Ludo. El problema real està, però, en la columna vertebral de l'esquema tàctic: Vales de central, Ayala en el doble pivot i Pujol per davant.

Aquesta vegada les males notícies no han vingut soles. Ildefons Lima i Moisés San Nicolás reapareixen després de complir sanció i fan desaparèixer els problemes a la defensa. I com a cares noves per compensar les baixes en el mig del camp, Koldo ha cridat a Xavi Andorrà i a dos que mai no havien entrat en una llista definitiva de l'absoluta: Xavi Vieira i Baixinho.

Completen la llista Ferran Pol, Ivan Periánez, Sonejee, Cristian Martínez, Emili, Marc Garcia, Adri i Gabi Riera.

¿QUI RELLEVARÀ AYALA I PUJOL? / El doble pivot, que en aquest Premundial ha estat propietat de Márcio i Ayala, amb Vales com a comodí quan ha faltat un dels dos, s'haurà de reinventar. Els dos últims jugadors són baixa i per tant les opcions passen perquè Koldo alinei els germans Vieira per primera vegada o utilitzi un Òscar que al Lusitans jugava en aquesta demarcació.

L'expedició tricolor es va desplaçar ahir acap a l'aeroport de Barcelona, d'on han sortit aquest matí sense escales amb destinació a Budapest. Avui, l'entrenament oficial i demà a les 20-.30 hores, el partit al Puskas Ferenc Stadium.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT