PUBLICITAT

Òscar Casal clou l'Skyrunner amb un 18è lloc a la Limone Extreme

  • Un gran Ferran Teixidó és tretzè en la cursa vertical i finalitza quart del món de l'especialitat
EL PERIÒDIC
LIMONE

la darrera prova de les curses de muntanya sky de la Copa del Món 2013 va servir a Òscar Casal per mantenir-se entre els vint millors del món o potser els quinze. La Limone Extreme d'Itàlia puntuava un 20% més que altres quatre curses només pel fet de ser la última i el representant de la Federació Andorrana de Muntanyisme va obtenir una valuosa 18a posició.

Era la primera vegada que Casal encetava aquesta carrera, de 23,5 quilòmetres de recorregut i uns exigents 2.000 metres de desnivell. El guanyador va ser Kilian Jornet, que ja era el líder de la classificació i amb la victòria d'ahir ja es pot dir que és el campió del món.

El temps del català en la Limone vaser de 2h 17min, dotze minuts menys que l'andorrà: «Estic molt content, m'he trobat molt bé pujant i retrobant sensacions que feia temps que no tenia», va indicar. Malgrat tot, va patir una caiguda quan baixava i ocupava el 12è lloc i després «ja anava amb una mica de por i m'han passat tres corredors».

Casal va disputar la carrera d'ahir totalment recuperat del desgast patit divendres en la cursa vertical, en la qual va finalitzar el 27è. El seu company de la FAM Xavier Teixidó va ser el 25è i Ferran Teixidó, que era el segon en la classificació general a l'espera de la darrera prova, finalment ha sigut el tretzè més ràpid en creuar la línia de meta i ha finalitzat quart en la taula, a només dos punts del podi. «Malgrat tot estic content perquè, ¿qui m'hauria dit a principi de temporada que acabaria sent el quart del món?».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT