El VPC empata amb el Lavelanet en el descompte

El VPC va poder evitar la derrota ahir a última hora, en el primer partit que juga a la Promoció d'Honor en un Camp del Consell que ja està en plena feina per convertir-se en el futur Estadi Nacional. 19-19 contra el Lavelanet que permeten l'equip de Dídac Martínez no conèixer encara la derrota en lliga.

El resultat sap a molt perquè arran d'una penalitat fallada per Abelló en els compassos inicials, els visitants van dominar amb claredat i en mitja hora el VPC havia encaixat dos cops de càstig i un assaig transformat que deixaven l'electrònic en un 0-13. Abans del descans Abelló iniciar la remuntada amb un xut a pals (3-13) i en la represa va arribar la reacció. En cinc minuts Fité va aconseguir una marca i poc després Abelló va tornar a inspirar-se amb els peus amb un cop de càstig que va fer pujar l'11-13. El Lavelanet va respondre amb un altre cop de càstig, però en va perdonar dos més i al minut 78 el VPC va poder empatar a setze amb un assaig col·lectiu. Passava un minut i una penalitat visitant semblava la sentència, però faltava l'heroica de Barkalaia.