PUBLICITAT

Amàlia Vinyes té el títol a tocar en la Copa d'Espanya de Resistència

  • Llovera mostra la cara oposada en l'Espanyol de ral·lis sobre terra i ha d'abandonar a El Bierzo
EL PERIÒDIC
XEST I EL BIERZO

Amàlia Vinyes (Seat Lleó) i Albert Llovera (Abarth Grande Punto S2000) van viure situacions ben diferents en les competicions que van disputar el dissabte passat.

La pilot de l'equip Baporo Motorsport es va desplaçar a València formant equip amb el seu germà Joan, amb l'objectiu d'assegurar les posicions de privilegi que té en la classificació provisional de la Copa d'Espanya de Resistència (CER) que lidera i ho va aconseguir. Va ser quarta en la divisió 2 –i vuitena de classe 1– en la primera carrera i segona en la D2 –quarta de classe 1– en la segona; resultats suficients per ampliar les distàncies amb els seus perseguidors quan només falta una prova per finalitzar el CER.

El resultat és encara més valuós tenint en compte els problemes que van tenir en els entrenaments oficials, amb un sisè i un quart lloc. «No vaig fer un bon temps. És com si hagués disputat la tanda amb pneumàtics usats, i tinc clar que m'ha passat», va explicar-se Joan.

La primera carrera, però, sí que va anar sota l'estratègia prevista. Es tractava d'estar entre els millors de la Divisió 2 però sense pujar al podi, fet que els penalitzaria de cara a la segona carrera. I van ser quarts, el millor resultat que podien fer: «Això ens permetrà lluitar pel triomf», van coincidir a dir tots dos.

La següent jornada la va iniciar Joan, es va situar segon i va intentar sense èxit superar Àlex Carbonell i posar-se líder. No va ser possible però quan Amàlia va agafar el relleu no va tenir problemes per defensar la posició: «Els títols ja estan una mica més a prop», van assenyalar. L'última prova es disputarà el pròxim 2 de novembre a Alcanyís.

SORTIDA DE PISTA DE LLOVERA / Llovera es va presentar a El Bierzo rebut com un ídol per una gran quantitat d'aficionats però en carrera, res va anar bé. Amb Diego Vallejo com a copilot, va fer dues especials sense frens posteriorment i no va poder evitar una sortida de pista en la qual va trencar el radiador de la direcció assistida i va abandonar: «Necessitavem puntuar per seguir optant al títol però encara no hi ha res perdut».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT