PUBLICITAT

Pròrroga per presentar esmenes a les lleis de l'IRPF i la CASS

  • Salvans defensa el llindar dels 24.000 ?, en resposta a la CEA
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Els tres grups parlamentaris han demanat una pròrroga de quinze dies per presentar esmenes al projecte de llei de l'IRPF, a la modificació de la Llei de la CASS i també al projecte de llei de bases de l'ordenament tributari, ja que el termini s'esgotava aquest divendres.

Segons van informar des de la Sindicatura, els grups tindran fins al proper 4 de novembre per aportar les consideracions oportunes als tres textos i proposar-ne les modificacions pertinents. En els tres casos, aquesta és la segona pròrroga que es demana des dels grups.

D'altra banda, el president de la Comissió Legislativa de Finances i Pressupost, Martí Salvans, va manifestar ahir que aposta per mantenir el llindar dels 24.000 euros en el projecte de llei de l'IRPF, tot i que es va mostrar obert a escoltar i debatre altres opcions. No obstant això, el conseller demòcrata va afegir que no creu que es modifiqui en el debat en comissió. Les manifestacions, fetes a RNA, són la resposta al document redactat per la CEA en què asseguren que aquest és un llindar massa alt perquè exclou un elevat percentatge de la població activa d'Andorra.

Salvans va manifestar que si «algú ens fa veure que ens estem equivocant el Govern i nosaltres» en posar el llindar als 24.000 euros i que seria més lògica una altra xifra, «evidentment que ho estudiaríem» però va deixat clar que la proposta «actual és de 24.000».

Salvans calcula que el grup demòcrata presentarà entre unes deu o quinze esmenes. Pel que fa a la data prevista per a l'entrada en vigor, l'1 de gener del 2015, va expressat la voluntat de no modificar-la.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT