PUBLICITAT

El laboratori de l'hospital ampliarà serveis al 2014

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto:

El laboratori de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell espera poder rebre l'acreditació que li permeti ampliar el nombre de serveis que presta durant el primer trimestre del 2014. Així es desprèn de la resposta del Govern publicada ahir al Butlletí del Consell General a la pregunta efectuada pels consellers demòcrates Xavier Montané i Sílvia Calvó, per saber quin seria el rol dels laboratoris privats i el de l'hospital en el marc del nou model sanitari.

La resposta del Govern precisa que una de les accions previstes dins el model sanitari és la potenciació del laboratori clínic de l'hospital perquè es converteixi en el laboratori de referència en les proves analítiques que per la seva complexitat o per la seva baixa freqüència es veuen obligats a derivar a centres de fora del Principat.

Actualment, el laboratori es troba en espera de rebre la proposta de pressupost i el calendari des de l'Entidad Nacional de Acreditación y Certificación (ENAC) per sotmetre's a la primera auditoria externa. La data d'auditoria més probable és el novembre del 2013 i s'espera poder obtenir l'acreditació el primer trimestre del 2014.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT