PUBLICITAT

Una vintena d'artistes participen al +ART

  • La mostra també va acompanyada de tallers i activitats
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La fotògrafa, Montserrat Altimira, davant del seu estand, ahir. Foto: TONY LARA

La tercera edició del +ART, la Fira d'Artistes d'Andorra i Pirineus, va inaugurar-se ahir al vespre al seu nou emplaçament, al Cap del Carrer del Centre Històric d'Andorra la Vella. Les autoritats comunals, encapçalades pel cònsol menor, Jordi Minguillón, van donar la benvinguda a la vintena d'artistes que durant tot el cap de setmana hi exposaran les seves obres. Minguillón va destacar que l'esdeveniment té un doble objectiu: «dinamitzar el Centre Històric, amb els seus comerços i restaurants, i al mateix temps donar a conèixer l'art en totes les seves vessants».

D'altra banda, la secretària de l'Associació de Comerciants del Centre Històric, Mar Garcia, va destacar que també hi haurà diferents tallers per als infants, per treballar amb material reciclat, tintes a l'aigua o per fer collages, així com una gimcana per descobrir les diferents obres que s'exposen per als comerços del Centre Històric.

En aquesta edició hi ha 20 artistes exposant, i tres més que participen als tallers. Mar Garcia va explicar que «el nombre de participants ha baixat respecte d'altres edicions». No obstant això, va assegurar que «en canvi la Fira està cada cop més consolidada, ja que més entitats hi participen, i cada cop inclou més activitats». Un dels objectius de cara als propers anys és establir contacte amb artistes del sud de França perquè la fira sigui cada cop més gran i multicultural.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT