PUBLICITAT

El CV Andorra inicia la lliga i el VPC s'estrena al Camp del Consell

  • L'X-trem Challenge promet espectacle a la muntanya en la prova referència de tot terrenys
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La plantilla del CV Andorra, amb el trofeu de campió de la Lliga Catalana, la setmana passada a Barcelona Foto: cva

Ens trobem davant d’un llarg cap de setmana esportiu, que va començar ahir amb el debut del River MoraBanc en lliga al Poliesportiu o el duel de Premundial de la selecció de futbol contra Romania, que ha obligat al FC Andorra a ajornar –per al 7 de desembre– l’enfrontament d’avui a casa contra el Jesús i Maria.
Avui i, sobretot demà, hi ha diverses novetats. Promet un gran espectacle de dos dies a les muntanyes lauredianes l’X-trem Challenge de tot terrenys i d’altra banda, per fi arriba un diumenge de rugbi, amb l’estrena del VPC en lliga al Camp del Consell davant el Lavelanet. També el vòlei reapareix, amb el debut del CV Andorra a Sevilla contra el Juvasa.

vòlei
Arrenca la Superlliga amb dos tocats
Aquest cap de setmana arrenca la Superlliga 2013-2014 i el CV Andorra debuta demà a les 12.00 hores a la pista del Juvasa sevillà. Tot i ser el primer partit Lluís Hillaire té a dos jugadors tocats: José Garcia i Bernal.
«Tots dos jugaran, però no els tenim al 100%», va alertar el tècnic tricolor. Davant hi haurà un equip que està consolidat en la part alta de la taula, repetint el quart lloc en les dues últimes temporades. Per al CVA, per tant, aquest serà un bon test per avaluar el nivell de la nova plantilla: «A veure si podem donar la sorpresa. És important demostrar-nos que tenim potencial per estar entre els millors de la màxima categoria», va assegurar Hillaire.

rugbi
El VPC vol mantenir a casa el ple de triomfs
Dos partits a domicili, dues victòries i vuit punts. Aquest és el bagatge del VPC en l’inici de lliga a Promoció d’Honor i demà (15.00 hores) buscarà mantenir el ple en l’estrena al Camp del Consell. Davant hi haurà el Lavelanet, quart classificat a dos punts de l’equip andorrà, que és segon. Es tributarà un homenatge a Patrick François, membre de l’anterior junta que va morir l’any passat

tot terrenys i ral·lis
34 equips i 7 països en l’X-trem Challenge
34 equips (20 protos i 14 preparats) de 7 nacionalitats diferents s’han inscrit en l’X-trem Challenge Andorra 2013, en una mostra més del carisma de la prova andorrana en el calendari internacional segueix en alça. Fora de les nostres fronteres caldrà prestar atenció a l’actuació d’Albert Llovera en l’Espanyol de ral·lis de terra a El Bierzo, i a Amàlia Vinyes en el CER a València.

Altres
El Cevalls, a Rives i futbol per tot arreu
Per acabar les proves d’interès andorrà, en hoquei patins el Cevalls visita avui la pista del Ribes de Freser-Ripoll (19.30 hores) i a Andorra l’Enfaf debuta a Aixovall davant el Puigreig (18.00 h). Diumenge més futbol: tots el partits de la cinquena jornada de Segona al llarg del dia i a Eslovènia, segon partit de la sub-19 corresponent a l’Europeu contra Suïssa (15.00 h).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT