PUBLICITAT

Suñé diu que les escoles que utilitzen les 'tablet' s'han adaptat amb normalitat

  • Alumnes i professors es mostren satisfets amb els canvis durant la visita de Martí
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un alumne mostra com utilitza la tauleta electrònica a la ministra Suñé, ahir Foto: ana/ j. p. c

El cap de Govern, Toni Martí, i la ministra d'Educació i Joventut, Roser Suñé, van visitar ahir al matí l'Escola Andorrana de segona ensenyança d'Encamp. Cada any el cap de Govern es desplaça a diversos centres dels tres sistemes per tal de donar la benvinguda als alumnes al nou curs acadèmic, i també comprova que les classes han començat sense problemes. La visita d'aquest any s'ha centrat especialment en les classes de primer curs, on els alumnes utilitzen, per primer cop, tauletes electròniques com a eina de treball a les aules. Tant la ministra d'Educació com els professors van destacat que el pla Permsea «s'ha implantat sense cap incidència i amb total normalitat» a les aules.

La ministra d'Educació va explicar que, tot i que només fa un més de la implantació del Permsea al primer curs de segona ensenyança, el balanç que se n'ha pogut fer de moment és «molt positiu», i ha volgut destacar la tasca dels «equips d'autors i els centres docents, que han treballat molt perquè el pla s'hagi pogut tirar endavant».

Suñé va destacar que «qualsevol canvi d'eina implica un procés d'adaptació al principi», però que els centres tenen «totes les eines per fer-lo sense cap dificultat» i que el pla s'ha implantat de manera esglaonada perquè l'impacte sigui menor. A més, la ministra ha remarcat que els mestres seguiran tenint «formació continuada».

Tant els alumnes com els professors es van mostrar satisfets amb la introducció de les tablets. Els primers van destacar sobretot «la diferència de pes a les motxilles» i «la facilitat per buscar informació complementària a la xarxa».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT