La sub-19 cau 4-0 davant Suïssa i espera demà Anglaterra

• Dos gols en cada part condemnen la selecció que dirigeix Justo Ruiz
EL PERIÒDICbr>BAKOVCI

La selecció andorrana sub-19 va començar la fase de classificació per l'Eurocopa 2014 amb mal peu. El jove combinat que dirigeix Justo Ruiz es va topar amb una Suïssa superior que es va imposar per un clar 4-0. El pròxim rival serà Anglaterra, demà.

La tricolor va rebre els dos primers gols en la primera meitat, obra d'Elvedi als cinc minuts de partit, i de Tarashaj en el 26. En la represa, Andorra va rebre els altres dos gols en quatre minuts fatídics: en el 75 marcava Custodio, i en el 79 era Tarashaj, que repetia, qui sentenciava el matx.

En l'altre partit del grup 9, Anglaterra i Eslovènia van empatar (1-1) en un duel en què es van avançar els eslovens en el minut 13 gràcies a Barisic. Anglaterra, quan estava contra les cordes, va aconseguir la igualada en marcar Baker en el minut 85. La pròxima jornada serà demà amb els duels entre Andorra i Anglaterra, i Suïssa i Eslovènia. La fase de es tancarà dimarts 15 amb els duels Anglaterra-Suïssa i Andorra-Eslovènia.