PUBLICITAT

El River MoraBanc busca el triomf en el debut al Poliesportiu

  • Amb els dubtes d'Éric Sánchez i Zengotita, l'equip espera un ambient «similar al de l'any passat»
R.M.S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Martí, Sánchez, Blanch, Colom i Zengotitabengoa, a la banqueta Foto: TONY LARA

La victòria a Ourense en la primera jornada de la LEB Or va caure molt bé, però millor seria vèncer avui, i mantenir el lideratge, a partir de les 21.00h al Poliesportiu contra el Peñas Huesca en el debut del BC River MoraBanc a casa. «Volem que es creï un ambient similar al de l'any passat», va manifestar ahir Marc Blanch. «Tenim ganes de començar a casa i veure la resposta del públic envers el nostre projecte», va dir l'entrenador Joan Peñarroya. Dos homes són dubte per molèsties: Éric Sánchez i Asier Zengotitabengoa.

Blanch ahir recordava breument la tristor que va quedar a la graderia després de l'últim partit del play-off per l'ascens de la temporada passada quan es va perdre contra el Lucentum d'Alacant i va deixar clar que la intenció és oblidar allò per renovar l'interès per l'equip. La mentalitat que el jugador considera la millor és que cada jugador doni el màxim cada vegada que sigui a la pista. «El més important és tenir confiança», va assegurar. Peñarroya, per la seva part, va destacar que si el seu equip domina «el rebot» i «correm», no només la victòries és més que possible, sinó que a més «gaudirem tant nosaltres com el públic». Peñarroya, però, tindrà dos problemes per configurar l'equip. El base Éric Sánchez té problemes als oblicus de la zona abdominal i, de fet, en tota la setmana no ha pogut entrenar, mentre que Zengotita pateix «una sobrecàrrega al taló d'Aquil·les».

EL PERILL DEL PEÑAS HUESCA / Tant Peñarroya com Blanch van analitzar ahir el rival dels andorrans. «És un equip jove», va dir el jugador, «no tenen jugadors tan grans però sí molta intensitat en el joc». El tècnic, per la seva part, va destacar l'exigència que demana el tècnic del Peñas, Quim Costa: «Els seus equips intenten que t'acceleris, que no juguis còmode i que t'equivoquis». «Hem de ser nosaltres mateixos», va afegir-hi Peñarroya, que considera que l'equip, si fa les coses com cal, hauria de tancar la victòria davant de l'afició: «Hem de fer de casa nostra un lloc on sigui molt difícil traure alguna cosa».

COINCIDÈNCIA AMB LA SELECCIÓ / Peñarroya va valorar el fet que avui gairebé a la mateixa hora del matx es disputi el partit de la selecció absoluta de futbol contra Romania, al Comunal. «No és l'ideal», va manifestar, «però crec molt en el públic fidel al bàsquet. Suposo que la gent del futbol anirà al futbol, i la del bàsquet vindrà al bàsquet». Així, s'espera superar el miler de persones al pavelló, seguint la línia de la campanya anterior, i fins i tot augmentar-les.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT