PUBLICITAT

Giribet: «Marxo satisfet, he complert gairebé tot el programa»

  • El ja expresident de la FAF parla del seu mandat, que acaba avui amb el nomenament de Santos
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Toni Giribet deixa de ser el màxim mandatari de la Federació Andorrana de Futbol avui mateix, el dia en què és nomenat com el seu relleu el que va ser el seu vicepresident, Víctor Santos.

Giribet, que va decidir no tornar a presentar-se a les eleccions per problemes de salut, va fer ahir un repàs dels seus quatre anys de mandat a EL PERIÒDIC D'ANDORRA i per sobre de tot va destacar: «Marxo satisfet perquè he complert el 90% del programa que vaig presentar, gairebé tot».

D'entre el percentatge que li ha faltat Giribet té una espineta clavada amb Aixovall: «M'hagués agradat arreglar-lo però amb els estira-i-arronsa que han hagut amb el propietari pel tema del lloguer, hem decidit no fer res».

Giribet passarà a la història del futbol andorrà per ser el president que, en conjunció amb el Govern, la Federació de Rugbi i la UEFA, va aconseguir engegar el projecte de l'Estadi Nacional, tancant així un debat que ha durat més d'una dècada. «L'únic però és que m'hauria agradat veure l'estrena com a president, però almenys hem pogut començar les obres d'una instal·lació que era necessària per al país».

Sobre Santos, tot van ser lloances: «Quatre anys amb mi, quatre amb Francesc Amat i gairebé 40 anys vinculat al futbol... La FAF queda en bones mans». El seu relleu i la nova junta pendran possessió del càrrec aquesta nit en assemblea extraordinària a la seu de la Federació, davant representants dels diferents clubs de futbol i futbol sala del país.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT