L'Enfaf sènior debuta amb golejada a Santpedor (1-6)

SANTPEDOR

Tere Morató, en una acció d'atac de l'Enfaf sènior a Santpedor. Foto: FAF

L'Enfaf sènior va debutar en el grup 4 de la Segona Divisió Catalana amb una golejada al camp de terra del Santpedor.

El conjunt tricolor va ser molt superior al rival al llarg dels 90 minuts i, de fet, la victòria podia haver estat més àmplia que l'1-6 amb que va acabar el duel.

En la primera part les jugadores de Joan Carles Ruiz van encarrilar els tres punts amb gols de Marina Fernández, Cèlia Lara i Sara Raya. Ja en la represa Marina va tornar a marcar per fer pujar el 0-4 i acte seguit, en l'únic atac local, va arribar l'1-4 a la contra. El partit, però, continuava estant controlat per les andorranes i no s'ensumava cap possibilitat de remuntada. Tere Morató i de nou Sara rematar la feina per situar l'Enfaf com a primer líder de la temporada.

L'equip aleví infantil va superar les grans en l'estrena, guanyant per un escandalós 19-0 al Taradell al Prat del Roure i també se situa al primer a la taula. Van marcar Thais Rovira (8), Noe González (3), Èrica Gonçalves (3), Lluna Gallego (2), Luz Zurdo (1), Cristina Modesto (1) i l'últim en pròpia meta.