PUBLICITAT

Dos espònsors, millor que un

  • MoraBanc s'uneix a River com a patrocinador principal del BC Andorra
I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Peñarroya posa ordre per a la foto oficial de la plantilla amb l'equipació nova, ahir a les portes de MoraBanc. Foto: TONY LARA

12 anys fa que River està lligat al Bàsquet club Andorra com a espònsor principal però a partir d'ara tindrà un nou company al seu costat, amb el mateix estatus. MoraBanc, que porta 31 anys lligat al club que presideix Gorka Aixàs, ha volgut donar un salt qualitatiu com a patrocinador i posar-se en la primera fila. Ara, tindrà un millor posicionament en la samarreta, ben gran i a sota del centre comercial lauredià.

Això, per al River, suposa una major font d'ingressos, tal i com va reconèixer Carles Sasplugas, director general de l'entitat financera: «Volem aportar un millor ajut per complir el somni de l'ACB». «Associem la nostra marca a la d'una gran empresa i sabem que un acord així només s'assoleix si es fan les coses bé. Nosaltres, encantats; així creixem una mica més», va ser la resposta d'Aixàs.

Aquest acord no és més que assentar una bona base per al futur. En temps de crisi en els quals les entitats esportives estan veient com els privats els hi giren l'esquena, aquest club està remant a contracorrent.

El secret, a banda dels bons resultats esportius, és «treballar més, reinventar-se» –Aixàs dixit– i de moment funciona, perquè tot i que l'acord amb els dos espònsors principals és per un any, les dues entitats van deixar clar que la intenció «és continuar al 2014». Benvinguts al BC River Andorra MoraBanc.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT