PUBLICITAT

Càsting per a una desfilada de vestits de paper

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Servei de Joventut del Comú d'Andorra la Vella ha convocat un càsting per escollir una trentena de noies, que seran les models que participaran a la Desfilada de vestits de paper del Museu de Vestits de Paper de Mollerussa i que lluiran les creacions de moda. La mostra de vestits del Concurs Nacional de Mollerussa, exclusiva per a Andorra, serà presentada, per segona vegada, a la desfilada que tindrà lloc el 16 de novembre, a les 19 hores, al Centre de Congressos, organitzada per l'Àrea de Promoció Econòmica.

En aquesta desfilada s'hi presentaran 30 vestits de paper fets a mà, guardonats en el Concurs Nacional de Mollerussa, que lluiran 30 noies andorranes no professionals, inscrites en el paperfashion organitzat per l'Enllaç del Servei de Joventut.

El període d'inscripcions per a la desfilada s'obrirà el proper dilluns 14 d'octubre i es tancarà el dijous 7 de novembre. Totes les noies que desitgin participar-hi hauran de contactar amb l'Enllaç del Servei de Joventut, al Centre Cultural la Llacuna. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT