PUBLICITAT

La Fira d'Associacions canviarà de distribució per satisfer els participants

  • Com cada any, des d'en fa tres disposarà d'un espai exclusiu
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La tercera Fira d'Associacions que se celebrarà els propers dies 25, 26 i 27 d'octubre a l'Envelat del Parc Central,en el marc de la Fira d'Andorra la Vella, comptarà per tercera vegada amb una vela separada on s'aplegaran tores les entitats sense ànim de lucre del país. La Fira d'Associacions tindrà en aquesta ocasió, la participació de 48 entitats, quatre més que l'any passat i en aquesta ocasió, i per satisfer la demanda dels participants, la distribució de la carpa canvia.

Així, l'escenari on es fan les activitats de les diferents associacions se situarà al centre de l'envelat, segons ho va explicar ahir a l'ANA, la directora de Participació Ciutadana del Comú d'Andorra la Vella, Patty Bafino. A més, Bafino també va afegir que «s'ha notat un increment de la participació, sobretot de les entitats esportives».

Seguint la mateixa línia que els anys anteriors, la fira s'ha preparat amb la col·laboració de les entitats participants, i per això s'ha decidit canviar la distribució de la carpa. Bafino va explicar que «normalment els assistents demanaven poder tenir estands a les cantonades, i per aquest motiu s'ha reordenat l'espai perquè es dobli el nombre de parades en cantonades». Cosa que s'ha fet situant l'escenari on es fan les actuacions al centre de la carpa, enlloc de posar-lo al fons de tot com els anys anteriors. Amb la nova distribució, Bafino va explicar que «els visitants podran veure quina actuació hi ha en aquell moment només entrar a la carpa». I va afegir que «el canvi ha satisfet molt als participants, ja que a més, permetrà que els visitants passegin de manera més còmoda per l'espai. Les associacions participants en la propera edició de la Fira de les Associacions, presentaran, com sempre, un seguit d'activitats per animar el públic i donar-se a conèixer.

En aquesta ocasió, una de les novetats serà la desfilada de banderes conjunta de diverses associacions llatinoamericanes. A més, a l'exterior, el club de canoa i caiac farà diverses activitats al llac per promocionar la pràctica d'aquest esport. Tot i que la Fira de les Associacions no és un fira comercial, cada any, se celebra sota els auspicis de les mostres empresarial i de promoció turística que es concentren en la Fira d'Andorra la Vella.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT