PUBLICITAT

Unes 600 motocicletes fan rugir els motors pels carrers del país

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Les motos passant pel centre d'Andorra la Vella. Foto: ANA / E. O.

Al voltant de 600 motocicletes van participar aquest cap de setmana en l'11a Concentració de Motos d'Andorra. Ahir al matí, els seus conductors van fer rugir els motors dels seus vehicles en una desfilada que va recórrer totes les parròquies. L'esdeveniment es va desenvolupar amb normalitat i sense incidents, segons va informar a l'ANA el president de l'entitat organitzadora, Josep Coma.

La trobada va començar dissabte amb una prova de velocitat a l'aeròdrom de la Seu d'Urgell, on els motoristes van poder posar a prova els seus vehicles. Tots i cadascun d'ells va ser fotografiats per un radar , instantània que marcava la velocitat màxima aconseguida i que van endur-se de record. Al vespre es va celebrar un sopar en el qual es van repartir uns 40.000 euros en regals.

EL MOTOR PORTA 1.500 PERSONES / Coma va recordar que l'entitat organitza cinc trobades l'any: una de vehicles clàssics, una altra de cotxes Mini, una tercera de Ferraris, la següent és de Porsches i finalment, la de motocicletes. En total, «portem 1.500 persones a Andorra cada any», va assegurar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT