El FC Santa Coloma ensopega contra l'Encamp

• El Lusitans continua marcant el ritme i es queda sol al capdavant
SANT JULIÀ DE LÒRIA I ALÀS

Fabio (taronja) entre dos rivals, en el Sant Julià-Principat, ahir a Aixovall. Foto: TONY LARA

En una altra jornada en la qual jugaven els quatre primers contra els quatre últims i en la qual no s'esperaven sorpreses, el FC Santa Coloma va patir una forta ensopegada. L'equip que entrena Richard Imbernon va perdre contra l'Encamp per 1-3 i el Lusitans, que no va fallar, es queda sol al capdavant de la taula mentre que UE i Sant Julià, que també van fer els deures, l'han igualat a sis punts.

Els encampadans van donar forma a la gesta amb un gol de Montobbio al minut 10 però Marc Pujol va empatar poc després de penal comès sobre Joel Martínez. Alejandro va xutar al pal poc abans del descans i ja cap al final, en una segona part sense gaires ocasions, l'ex colomenc Renato va treure una falta al minut 87 que va rematar a la xarxa De la Fuente i ja en el descompte va sentenciar Ricardo Carvalho.

El Lusitans continua amb el seu idil·li amb el gol –14 gols en tres partits– i sense encaixar-ne. Ahir la víctima va ser l'Inter d'Escaldes, que va trigar 12 minuts en obrir la llauna amb un gol de Luis però que després va suar per sentenciar. No va ser fins el minut 87 que va marcar Pedro i acte seguit ho van fer Rafa Brito i de nou Luis. Tres gols en quatre minuts.

Raúl Cañete i el seu Sant Julià van derrotar al seu ex equip, el Principat, per un rotund 4-0. Els lauredians van marcar tres gols al descans –dos de Kiko i un d'Oncina de penal– tot i que va gaudir d'innumerables ocasions i va tancar el marcador Maicon amb un xut a l'escaire.

La UE tampoc va patir per derrotar l'Ordino 3-0 amb gols de Bernat (22'), Gabi Riera (63') i Boris (91').