L'Andorra cau a Viladecans amb un arbitratge polèmic

VILADECANS

El FC Andorra va trencar ahir la ratxa de dues victòries seguides amb una derrota a Viladecans per 3-1 i un arbitratge polèmic. Segons el tècnic Justo Ruiz, que no acostuma a parlar dels col·legiats, l'home de negre va tenir per a ell una actuació «tendenciosa». Ell mateix va ser expulsat en el minut 44 per protestar: «L'àrbitre em va dir que m'ensenyava la vermella per aixecar els braços» en un moment que li discutia una falta en contra. «Ens ha desquiciat amb molta falta en contra».

El tècnic tricolor, però, també va carregar-se part de culpa recordant les carències que té a la plantilla: «Ens falta un jugador determinant, resolutiu, i així és difícil...».

Es van avançar el locals al minut 22 i quan l'Andorra més dominava, però Ilde va empatar abans del descans de falta que va tocar en un defensa. Al 63 els locals van fer el 2-1 arran d'una falta dubtosa i el tercer, poc després a la contra.