Segon partit a domicili del VPC i segon triomf (10-14)

L'ARIZE

El VPC està tenint un inici de Lliga il·lusionant. Ahir va disputar el segon partit de lliga de nou a domicili i va guanyar a l'Arize per 10-14 una setmana després de fer-ho a La Tour du Crieu, amb la novetat del debut de l'australià Fleming. 8 punts en dues jornades que només supera el Lalande, amb un més per bonus ofensiu.

No van començar bé les coses per als de Dídac Martínez ja que l'Arize es va avançar al minut 25 amb un assaig transformat. Abelló va reduir les diferències abans del descans amb dues penalitats (minuts 33 i 40 i 7-6 en l'electrònic) i en la segona part, tot i que l'Arize va tornar a colpejar primer amb una penalitat, de nou Abelló va situar els andorrans un punt per sota i Magallon va donar el triomf amb un assaig a falta de 13 minuts per al final.

De la seva banda el segon equip va perdre 12-6 i guanya un punt per bonus defensiu.