PUBLICITAT

El River il·lusiona de nou: triomf a Ourense i líder

  • L'equip de Peñarroya s'estrena en lliga amb un 72-85 malgrat que encara li falten coses
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Hampl (de blanc) supera Kale en el salt inicial del COB-River, dissabte Foto: C. DOMARCO

La imatge del River en el primer partit de l'Adecco Or 2013-2014 no va ser gran cosa però precisament per això, l'equip de Joan Peñarroya va deixar clar que malgrat estar encara una mica verd continua sent tan eficient com la temporada passada i no va fallar a la cita amb la victòria en la primera jornada i en una pista gens fàcil, per tradició. 72-85 final per al River a Ourense i a sobre, lideratge gràcies al bàsquet average. Anecdòtic, però moralment fa més bé que mal.

Tampoc no va fallar el Burgos sense Maresch en una altra pista gaire còmoda com és la del cocinas.com Clavijo. Breogan, Palència, el Melilla de Wright –10 punts, 12 de valoració– i Peñas Huesca, que la pròxima setmana tindrà l'honor de ser rival del River en el primer partit de lliga al Poliesportiu.

TOTS SUEN PER GUANYAR / La victòria, per catorze punts de diferència, no es va resoldre fins el tram final. Però la resta dels partits de la primera jornada també van mantenir la incertesa; el Burgos va guanyar per deu punts, el Peñas per dos, el cocinas.com per vuit, el Breogan per sis, el Melilla per 4 i el Palencia per cinc. Es presenta una lliga ben apretada.

Els homes de Peñarroya sempre van tenir el control de l'electrònic malgrat les diferències mínimes. Schreiner i Green van tirar de l'atac tricolor abans del descans (36-40) amb vuit i nou punts, respectivament. L'americà va acabar sent clau amb 20 punts i un 19 de valoració però ni ell, ni Navarro, ni Zengotita, ni Trias... El millor del River va ser Blanch. 27 punts i 23 de valoració amb un estratosfèric 5 de 7 en triples. A Trias encara li falta físic però malgrat tot va capturar onze rebots.

En definitiva, Peñarroya va admetre: «Queda molta feina per endavant». Mentrestant, però, és important anar sumant.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT