PUBLICITAT

Quiron compra Teknon però manté el projecte del centre a Andorra

  • Govern diu que ja coneixia la notícia i que no afectarà el calendari
L. F. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'hospital Quirón de Barcelona. Foto: EL PERIÒDIC

Es digui Teknon o Quiron, el 2014 s'obrirà un centre mèdic privat a Andorra, així ho va assegurar ahir el Govern després de que es fes públic que Grup Hospitalari Quirón va adquirir el Centre Mèdic Teknon de Barcelona, un dels hospitals privats líders del sector, que fins ara era propietat de Magnum Capital.

Des de l'Executiu van dir que ja fa temps que són coneixedors d'aquesta compra, però que no afectarà «ni el projecte a Andorra ni el calendari previst»; de fet, «el full de ruta es manté».

Si és així, actualment ja s'hauria d'haver tancat la cartera de serveis que oferirà el centre i s'hauria d'estar buscant ubicació, segons va informar el Secretari d'Estat de Diversificació Econòmica, Josep Maria Missé, a aquest rotatiu en una entrevista el mes de juny passat. Missé va explicar que Actua ha estat treballant en el projecte «intensament» des de l'anunci i el mes de juny ja estava ultimant la cartera de serveis que prestarà Teknon (ara Quirón), és a dir, quines activitats desenvoluparà a Andorra el centre privat però concertat amb la CASS.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT