PUBLICITAT

L'ONCA i Michel Lethiec inauguren el Festival Narciso Yepes

  • La ?Nit Americana' va presentar obres de compositors cèlebres
EL PERIÒDIC
ORDINO

El concert Nit Americana, de l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra, i el clarinetista Michel Lethiec va inaugurar ahir el 31è Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà a l'Auditori Nacional.

El director de l'ONCA i del festival, Gerard Claret, i el que va anomenar «l'amic del festival», Michel Lethiec, van presentar ahir al matí el concert i ja van apuntar que el programa seria molt original i també popular, ja que presentava obres de compositors americans cèlebres però també incloïa algunes peces molt populars que «el públic agraeix tornar-les a sentir», segons va informar l'ANA.

Claret va recordar la importància de fer participar l'orquestra del país en aquest primer concert del festival, i va insistir en el fet que «per molt que ja es conegui l'orquestra i que sigui la del país, sempre ens esforcem per oferir coses noves i ser originals».

De fet, en aquesta mateixa línia va coincidit el clarinetista Michel Lethiec, que participa per segona vegada al festival. Va opinar que el programa d'ahir era «magnífic», perfectament construït, i va insistir especialment en la tria de dos compositors americans que «són probablement els més cèlebres». Així doncs, durant la nit es van poder escoltar obres de Leonard Bernstein i George Gershwin, amb algunes peces especialment populars d'ambdós.

Lethiec, va considerar «com un regal» poder participar en aquest concert, i va apuntar que el clarinet és especialment ideal per a les peces de West Side Story, que va voler incloure al concert.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT