PUBLICITAT

El Centre Històric editarà una guia amb els restaurants de la zona

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un restaurant del Centre Històric Foto: ÀLEX LARA

En les properes setmanes l'Associació de Comerciants del Centre Històric presentarà una guia gastronòmica en la qual hi consten tots els restaurants de la zona. La guia pretén anar més enllà que un simple directori d'establiments, segons va explicar la cap d'àrea de Promoció Econòmica, Eva Roma, ja que inclourà les especialitats i plats més significatius de cada restaurant. «La idea» va dir Roma a l'ANA, «és tenir una guia gastronòmica com la que hi ha a Madrid i Barcelona».

La secretària de l'Associació, Mar Garcia, va explicar que la guia ja es troba a impremta i que és qüestió de dies que els restauradors del Centre Històric en facin la seva presentació. El cost de la guia s'ha sufragat gràcies a un patrocinador.

Roma i Garcia van fer aquestes declaracions en el marc de la presentació de la 3a Fira d'artesans d'Andorra i Pirineu. Aquesta edició ve marcada per un canvi de format: es trasllada del Barri Antic del Centre Històric al Cap del Carrer i es fa participar els comerciants exposant un parell d'obres dels artistes participants dins del seu establiment.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT