La sub-17 aguanta Grècia, però cau en l'últim minut

• L'1-0 dels grecs arriba en el 79: «Ha sigut una derrota molt digna»
BELGRAD

El seleccionador Jesús Julián Lucendo, a la dreta, amb Justo Ruiz. Foto: ÀLEX LARA

Després de la contundent derrota per 6-0 contra Sèrbia, l'enfrontament contra Grècia d'ahir es presentava com una prova de foc per veure la capacitat de reacció de l'equip que dirigeix Jesús Julián Lucendo. Aquesta va aparèixer, i contra els grecs el 0-0 va campar en el marcador fins el minut 79, quan un cop de cap va acabar amb la il·lusió andorrana de puntuar en aquesta ronda de classificació per a l'Europeu de la categoria. «Ha sigut una derrota molt digna», va manifestar el seleccionador.

El matx, disputat a l'estadi FK Obilic de Belgrad, va ser una lluita constant dels tricolors. Lucendo estava molt satisfet per l'esforç dels seus jugadors: «Ho destacaria tot, ha sigut un gran partit». En tot cas, les opcions andorranes per marcar van arribar en contades ocasions, que passaven per recuperar pilotes i intentar la sorpresa. En va haver un parell, però el marcador no es va moure fins el minut 79, i gràcies als grecs, que atacant per la banda esquerra van arribar fins a la línia de fons, la centrada va anar al cap d'Stathopoulos, que va batre el porter Víctor Silveiro al primer pal. «Estic dolgut per l'equip», va assegurar Lucendo, i ho argumentava en què la voluntat dels seus jugadors va ser total: «Aquest és un grup molt compromés, que vol fer les coses maques, i avui en el camp s'ha notat». Lucendo va dir que la plantilla, en tot cas, estava «contenta» pel rendiment que havien oferit a la gespa, «però amb un mal regust perquè podíem haver sumat un punt».

La competició continua al grup 6, on ahir també va vèncer Sèrbia 1-4 a Estònia, el pròxim diumenge dia 6. A les 15.30h, dos partits: Sèrbia-Grècia pel lideratge, i Andorra-Estònia per acabar tercers.