PUBLICITAT

Després de 8 anys, Cunill demana el relleu a la presidència del CAVA

  • Afirma estar cansat, però no hi ha alternatives i les eleccions són a l'octubre de 2014
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Cunill, al 2006 en ser elegit per primera vegada president del CAVA. Foto: EL PERIÒDIC

Després de la celebració del passat 10k Valls d'Andorra, Víctor Cunill afirmava en una xarxa social: «Fa 8 anys que faig de president del CAVA, i estic cansat. Em cal un relleu. Ho dic molt seriosament. Aneu-hi pensant, companys». No era un primer avís, perquè fa setmanes, fins i tot mesos, que ho ha fet saber als membres de la junta, però de moment no hi ha relleu a la vista. Les eleccions són el pròxim any, just a l'octubre de 2014, quan expiri el seu quart mandat al capdavant del club andorrà.

Víctor Cunill va ser elegit president del Club Atletisme Valls d'Andorra (CAVA) el 16 de gener de 2006. Des de llavors, ha revalidat cada dos anys el seu mandat, sense que hi hagués ningú disposat a rellevar-lo. Ara ja ha dit prou, perquè afirma estar «cansat» de portar un vaixell que, com en cada club o entitat de qualsevol esport, al final la càrrega es fa massa pesada. «Al gener tindrem Assemblea General abans de les eleccions d'octubre i ho tornaré a dir: Estic molt cansat». Cunill afirma estar satisfet de la feina que s'ha fet des del CAVA al llarg de totes aquestes temporades –destaca que cada any organitzen el Cross de les Valls, la Trobada de Veterans, el Míting Internacional i el 10K Valls d'Andorra–, però hi ha coses que l'han fet mal, com l'escissió del club que va provocar la formació de l'Amics Atletisme Andorra (AAA) que presideix ara Albert Pons.

A més, hi ha camins que ha agafat l'atletisme del país que no comparteix. «La Federació és qui porta l'escola, quan en tots els països i en totes les federacions això és cosa dels clubs», afirma, per afegir-hi: «Hauria d'haver-hi una única plataforma que permeti que la gent vagi a la pista». «Fa 8 anys érem dos clubs –CAVA i Assegurances Doval–, i ara som quatre». Cunill demana unitat «per fer alguna cosa ben feta».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT