PUBLICITAT

Llovera renuncia al Ral·li de Catalunya pel Nacional

  • La proximitat de la prova del Mundial amb la del Bierzo limita el treball
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'Abarth, amb Albert Llovera als comandaments Foto: FOTO ESPORT

Un assidu al Ral·li de Catalunya com Albert Llovera aquest any no hi serà. Coses de la competició, perquè l'andorrà, que disputa aquest any per segona temporada consecutiva el Campionat d'Espanya de terra, té una prova al Bierzo el 11 i 12 d'octubre, i com que el Catalunya arrenca el 25, el temps entre les dues cites és «molt limitat per la posada a punt de l'Abarth Grande Punto S2000», en paraules del pilot.

«Crec que a nivell de pressupost», hi afegeix Llovera, «és el més encertat, tot i que m'encantaria poder disputar un any més el Catalunya, on em trobo com a casa». La decisió ha estat molt meditada i consensuada amb l'entorn del seu equip: «En aquest aspecte he sentit molt el suport tant dels integrants del meu equip com dels espònsors que confien en mi». El pilot d'Abarth és un apassionat d'aquesta cita mundialista, i per això el seu malestar: «Em sap greu per l'equip i els espònsors i també pels aficionats que any rere any no deixen d'animar-me des de les cunetes de les especials o als parcs d'assistència». En tot cas, Llovera mai no tancarà la porta a la prova del RACC: «Aquesta temporada no podrà ser però espero tenir una nova oportunitat en un futur pròxim».

Aquesta decisió de Llovera de no competir a la prova mundialista s'hi afegeix la de Joan Vinyes, que tampoc no hi podrà ser tot i haver-se inscrit. Els problemes de Vinyes són altres, ja que anava a córrer amb el Peugeot 208 R2 d'ARVidal, però l'abandonament al Ral·li de Llanes ha tingut una influència directa perquè s'han hagut d'enviar peces a Peugeot-França per reparar-se i els terminis eren molt ajustats.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT