Diaz guanya el Nacional de crono tot i el triomf d'Albós a Fontaneda

• «És un premi a una temporada molt llarga», assegura el corredor de l'ACA
el periòdic
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Guy Diaz va rellevar ahir David Albós com a campió d'Andorra de contrarellotge. El corredor de l'Agrupació Ciclista Andorrana (ACA) va ser segon ahir a l'última cursa de la temporada, a Fontaneda (5,3km), i tot i que Albós es va imposar, la suma de punts va afavorir Diaz. «És el premi a l'esforç d'aquest any i a una temporada molt llarga», va dir el nou campió nacional, que va ser el primer espasa andorrà durant els Jocs dels Petits Estats de Luxemburg i el seleccionat per la Federació de Ciclisme per disputar la prova de la Copa del Món de btt de la Massana-Vallnord del passat mes de juliol.

«Aquesta temporada ha estat molt llarga, des de la primera prova del Nacional fins l'última han passat molts mesos i vam començar a entrenar aviat i hem arribat cansats», va assegurar ahir el ciclista. El seu crono a Fontaneda va ser de 18min 31s, mentre que el d'Albós va ser 17min 57s. «Sabia que David estava molt fort després de venir del Mundial», va dir Diaz, que fent càlculs només podia haver perdut el títol si Albós hagués guanyat i ell hagués acabat quart. El podi de la cursa d'ahir el va completar l'urgellenc Miquel Martínez (18min 35s). En categoria femenina, només hi va haver una corredora, la cadet de l'Sprint Club Andorra ?club que ahir organitzava la cursa?, Íngrid Torres, de 13 anys.

TRIAL: NACIONAL /Dissabte Naturlàndia va acollir el Nacional de Trial de base. Els vencedors van ser Jordi Lestang, Joan Lestang, Gaudi Vall i Albert Rodrigo.