El marroquí Btaimi supera Sanza en l'esprint

• La vuitena edició registra gairebé 250 participants i Toni Bernadó es proclama campió d'Andorra en els 5K
el periòdic
andorra la vella

Marcos Sanza (CAVA) es va quedar amb la mel als llavis ens els 10K Valls d'Andorra. El corredor tricolor, que està mostrant un estat de forma excel·lent, va veure com el marroquí resident a Catalunya Otmane Btaimi (Bikila Tarragona) el superava en l'esprint, per la qual cosa es va haver de conformar amb la segona posició tot i que amb una marca de 30min 48s es converteix en el primer andorrà que baixa dels 31 minuts en aquesta distància, en una prova disputada al Principat. El tercer lloc va ser per a Mohamed Benbarka (Runnersworld), que va seguir l'estela dels dos primers durant tota la cursa i va acabar a nou segons de Sanza.

En fèmines, domini absolut de Lidia Rodríguez (Atletismo Santutxu) amb una marca de 35min 50s, segona va ser Ouafaa Hamani (At. La Sansi) a més de tres minuts i tercera Mireia Fontanillas, a cinc i mig.

La cursa de 5K solidària, que també corresponia al campionat d'Andorra, va ser de manera clara per a Toni Bernadó (CAVA), i amb més de dos minuts de retard van arribar a la meta per acompanyar-lo en el podi els seus joves companys d'equip Carles Gómez, qui va ser segon, i Pol Moya, que va completar el podi. En fèmines va vèncer Andrea Sinfreu (AAA), segona va ser Núria Ramos (AAA) i tercera, Sílvia Felipo (CAVA).

Per últim es van disputar les curses infantils, amb 96 nens en competició que sumats als 151 dels 10K i 5K fan que la Valls d'Andorra hagi registrat en la vuitena edició gairebé 250 participants.