Un Lusitans intractable endossa una maneta a la UE

• El FC Santa Coloma també es manté invicte en imposar-se al Sant Julià
sant julià de lòria i alàs

33Periánez ?a terra? en una sortida davant Luis ?dreta? en el Lusitans-UE. Foto: àlex lara

FC Lusitans i FC Santa Coloma estan marcant el ritme en aquest inici de temporada. Ahir hi havia dos plats forts en la segona jornada a Primera perquè s'enfrontaven els quatre grans de la Lliga Nacional i el vigent campió, intractable, li va endossar una maneta a la UE, dues setmanes després de derrotar-lo per la mínima en la Supercopa. El FC Santa Coloma també es manté invicte gràcies al triomf per 2-0 en el clàssic contra el Sant Julià.

El Lusitans va exhibir tot el potencial en atac que té en el primer partit de la jornada a Aixovall. I des de l'inici, perquè al minut 4 ja manava per 1-0 amb gol de Luis de cap. Al 18 va ser el pitxitxi de la passada lliga, Bruninho, el que no va faltar a la cita amb el gol superant Periánez en el mà a mà i abans del descans, de nou Luis va ampliar la diferència.

La ocasió més clara de la UE va arribar a la segona part, amb un xut de falta al pal de Rubio que hauria donat un altre color al matx però en la següent que va tenir el Lusitans, Cristian no va perdonar per marcar ras després de seure Rubio amb un retall. Ja amb el temps pràcticament exhaurit i amb la UE resignat, Riera va completar la maneta.

A la mateixa hora, a Alàs, el gol va trigar en arribar gairebé 80 minuts. Les ocasions es van repartir en la primera part, amb un Alejandro molt incisiu per als colomencs i un Robert Vila igual de perillós per als lauredians al qual només li va fallar la punteria. Justament Alejandro va encarrilar la victòria al minut 78 aprofitant un servei en llarg d'Eloi que va resoldre al pal llarg després d'un gran control i al 89 Marc Pujol va fer desaparèixer la incertesa amb una falta que es va menjar Rivas.

A més l'Inter d'Escaldes va vèncer 1-0 al Principat amb gol de Joao Pedro Lopes al minut 31 i el FC Ordino va aconseguir el primer triomf a primera amb un gol de penal al quart d'hira de Fatsini contra l'Encamp.