PUBLICITAT

Els problemes mecànics amarguen Vinyes i Carchat

  • Els dos andorrans són 10è i 13è, respectivament, a Llanes
EL PERIÒDIC
llanes

Joan Vinyes (Suzuki Swift S1600) tenia el triomf a tocar en la categoria de dues rodes motrius (2RM) al ral·li de Llanes però el trencament de la direcció assistida en l'última especial i quan era líder va tirar per terra les aspiracions.

Fins el problema mecànic, el pilot andorrà havia estat dominant en la classificació en aquesta categoria, a més de moure's pel sisè i setè lloc de l'escratx, en una vuitena cita de l'Espanyol de ral·lis d'asfalt en la qual la pluja no va fer acte de presència justament fins la darrera especial, quan va patir l'incident amb la direcció assistida. Vinyes es va haver de conformar amb la tercera posició en 2RM i la desena absoluta: «Ha estat una prova molt dura perquè la climatologia era inestable, el cel amenaçava tot i que no acabava de ploure... I això ens va fer prendre decisions arriscades que vam encertar en la majoria d'ocasions», va explicar sobre una jornada en la qual li va sobrar l'última especial.

En una situació similar es va trobar Joan Carchat, que també estava fent un bon paper i s'estava movent en el top-ten de la general durant tota la jornada fins que en l'últim tram cronometrat a Valleoscuru, va trencar la caixa de canvis. «Només podia anar en tercera», va detallar. Finalment es va haver de conformar amb el tretzè lloc.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT